Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Tržnica Poreč - od 7. travnja otvaraju se dodatni prostori za prodaju

Tržnica Poreč - od 7. travnja otvaraju se dodatni prostori za prodaju
Komunalno poduzeća Usluga Poreč obavještava sve korisnike da od utorka, 7.travnja 2020. godine na Gradskoj se tržnici Poreč otvaraju pojedini poslovni prostori i stolovi kako na otvorenom tako i na zatvorenom dijelu. Prednje navedeno se ne odnosi na prostore koji zbog zabrane rada sukladno Odlukama Stožera nisu u mogućnosti vršiti djelatnost.

Kako bi se osiguralo provođenje mjera Stožera, a sve u svrhu prevencije širenja zaraze novim koronavirusom, ulaz u Gradsku tržnicu moguć je isključivo s istočne strane, kraj Velikog gradskog parkirališta. Ulaz je kontroliran pri čemu je broj posjetitelja ograničen, a prilikom ulaska vrši se dezinfekcija.

Mole se svi posjetitelji da poštuju propisane mjere, odnosno oznake privremene regulacije i obavijesti na tržnom prostoru, a sve kako bi se rizici prenošenja zaraze sveli na minimum:

-          Kretati se prema uputama zaštitara na ulazu ili u sklopu tržnice te prema obilježenoj privremenoj signalizaciji kretanja

-          Držati propisanu udaljenost te voditi brigu o mjeri socijalnog distanciranja između ostalih posjetitelja i prodavača

-          Koristiti sredstva za dezinfekciju koja se nalaze na ulazu i u samoj tržnici

Radno vrijeme tržnice je svaki dan od 8 do 14 sati, osim za Uskrs ( 12.04.)  i Uskršnji ponedjeljak ( 13.04. ) kada će tržnica biti zatvorena.

IN ITALIANO...