Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 002 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 003 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 004 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 005 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 006 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 007 Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču - drugi dan 008

Predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa pratio utakmice u Poreču

Drugog dana Svjetskog rukometnog prvenstva utakmice u porečkoj dvorani na Žatiki su bile veoma dobro posjećene. Poreč se može pohvaliti i činjenicom da je na posljednjem susretu dana, tijekom susreta Danske i Srbije, dvorana bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Gledatelji su uživali u fenomenalnoj atmosferi koja je vladala na tribinama. Najglasniji i najbrojniji u dvorani na Žatiki bili su navijači reprezentacije Srbije. Opskrbljeni zastavama i rekvizitima te glasnim navijanjem velika su podrška svojim su reprezentativcima bili i navijači Danske. Odjeveni u crvene majice, s velikim kapama, zastavama, s iscrtanim državnim obilježjem i glasnim navijanjem obje su strane podjednako ozbiljno navijale i svakako svojim igračima bile velika podrška.

U nedjelju je u Poreču utakmice pratio i predsjednik Svjetske rukometne federacije dr Hassan Moustafa.Župan Istarske županije Ivan Jakovčić i gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić ramjenili su prikladne poklone s predsjednikom i predsjednikom Svjetske rukometne federacije koji se zahvalio domaćinu na gostoprimstvu te zaželio puno uspjeha do kraja prvenstva.  

Danas utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce u Poreču započinju nešto kasnije., u 17, 19:10 i 21:15 sati. U porečkoj, D skupini sastaju se Brazil - Srbija (17:00) , Norveška - Egipat (19:10) te Danska - Saudijska Arabija (21:15), dok će reprezentacija Hrvatske u Splitu igrati protiv Kube (20:30).

Preliminarni krug po skupinama završava sutrašnjim utakmicama, nakon čega slijedi odmor do 24. siječnja. Glavni krug takmičenja igrat će se od 24. do 27. siječnja sa slobodnim danom 26. siječnja, dok će se President's cup u Poreču i Puli igrati od 24. do 26. siječnja .2009.godine.