Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Ljetni kamp 2015. u novom ruhu

Ljetni kamp 2015. u novom ruhu

U ponedjeljak 29. lipnja 2015. na Gradskom kupalištu, Grad Poreč-Parenzo počinje s realizacijom svog najpoznatijeg ljetnog programa za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta - Ljetnog kampa. Zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, dok njihova djeca kvalitetno i sigurno provode svoje slobodno vrijeme, porečki roditelji mirniji su na svojim radnim mjestima.

 

Ovogodišnji Ljetni kamp obiluje brojnim novostima, koje će sigurno razveseliti porečke mališane i njihove roditelje.

Najvažnije novosti su da:

* Ljetni kamp radi svaki dan osim nedjelje, bez obzira na vremenske prilike i neprilike. U slučaju kiše program se provodi u prostoru primjerenom veličinom i opremom, u Centru za mlade Poreč.

* Radno vrijeme Kampa je od 6,45 do 16,15 sati, a po potrebi roditelja i dulje.

* Djeci će svaki dan biti servirana dva obroka: marenda i ručak.

* Svako dijete će na početku svake smjene dobiti 2 majice.

* Osim već tradicionalnih radionica, kao što su: likovne, plesne, penjačke i  žonglerske, polaznici će se  moći uključiti i u : glazbenu radionicu, šahovsku, karate, Tae-kwon-do, cheerleaders, Volim Poreč, kajakašku.

* Djeci će biti ponuđene i igre s mnogobrojnim atraktivnim rekvizitima, kao što su: igre bez granica, potraga za blagom, kolo sreće, forza quattro, pikado, nogomet na pijesku, odbojka, stolni tenis, vaterpolo, košarka u vodi.

Voditelji aktivnosti su stručne osobe sa završenim edukacijama i licencama, a posebno ističemo da se poštuju i svi propisani normativi o veličini grupa ovisno o uzrastu djece, vrsti aktivnosti i mjestu izvođenja. Ove godine u Kampu će raditi šest kineziologa, učitelji, profesori glazbe, likovnog odgoja, stranih jezika, odgojitelji djece predškolskog uzrasta i drugi.

U Kampu će se i ove godine djeci predstaviti kroz prezentacijske radionice i brojne porečke udruge, kao što su: Jedriličarski klub “Horizont - Poreč”, Karate klub „Finida“, Tae-kwon-do klub “Poreč”, Gradsko društvo Crvenog križa Poreč, Kinološko društvo Poreč i Društvo za podvodne djelatnosti i sportski ribolov. Udruge partneri u provedbi radionica su: Penjački klub Picugi, Šahovski klub „Vladimir Gortan“, Porečke mažoretkinje i Udruga USB.

Zahvaljujući dosadašnjoj uspješnoj suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Poreč, koji će osigurati svakodnevan prijevoz djece iz prigradskih naselja, u ovaj program biti će uključeni i porečki mališani iz obitelji u socijalnoj potrebi, za koje boravak u Kampu Grad podmiruje u cijelosti.

Općina Tar-Vabriga sufinancira boravak djece sa svog područja u Ljetnom kampu s 50% iznosa, te je na taj način omogućila djeci sa svog područja upis u ovaj program.

Slobodnih mjesta još ima u 1. i 2. smjeni za djecu plivače, a u 3. smjeni ima još nekoliko raspoloživih mjesta i za plivače i neplivače. Zato pozivamo sve one roditelje koji to već nisu učinili, da upišu svoju djecu u Kamp. Uplate roditelja za boravak djece u Kampu potrebno je izvršiti prije početka rada Kampa, a ukoliko se uplata ne može izvršiti do 27.6., a želite da dijete pohađa Ljetni kamp, nazovite za dogovor na besplatni telefon

0800 404 400.         

Detaljnije informacije moguće je dobiti, osim na navedeni besplatni telefon, na telefon Grada Poreča-Parenzo broj: 052/451099 int.121 kod Ire Kocijančić.       

Dodatni materijali