Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nagrađeni učenici Umjetničke škole Poreč na prijemu kod dogradonačelnice

Nagrađeni učenici Umjetničke škole Poreč na prijemu kod dogradonačelnice

Nagrađeni učenici Umjetničke škole Poreč na prijemu kod dogradonačelnice Nagrađeni učenici Umjetničke škole Poreč na prijemu kod dogradonačelnice

Danas, 19. lipnja 2015., održano je primanje za nagrađene učenike Umjetničke škole Poreč, koje je zajedno s profesoricama i ravnateljicom Sanjicom Sarom Radetić primila dogradonačelnica Grada Poreča – Parenzo, Nadia Štifanić Dobrilović. Mladim glazbenicima, okrunjenim brojim medaljama na raznim međunarodnim i nacionalnim natjecanjima  dogradonačelnica je uputila iskrene čestitke u ime Grada, te im podijelila pohvalnice.

 - Drago mi je da ovom simboličnom podjelom pohvalnica možemo bar malo pokazati koliko cijenimo vaš rad. Već ste nas i navikli na silne nagrade i znamo, da na koje god natjecanje otiđete, vraćate se s nagradama. Sve to ne može biti slučajnost, ovakve uspjehe možete pripisati svom vlastitom trudu kao i trudu, entuzijazmu i ljubavi vaših profesora i vaše škole koji su vam prenijeli znanje. Zahvaljujem vam što sudjelovanjem na natjecanjima promovirate ime našeg grada i naše škole i drago nam je što vas, kao Grad, uvijek možemo podržati, kazala je dogradonačelnica.

Učenici su ove godine osvojili mnoge nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, i to kao solisti na harmonici i kao harmonikaški orkestar, te kao gitaristički duo i kvartet, u klasama profesorica Ane Šterpin Zagoranski, Tamare Ignjatović, Vilijane Šugar, Sandre Šustereiter, te profesora Ante Radnića. Ravnateljica Umjetničke škole Poreč zahvalila je Gradu što redovno prepoznaje i podržava rad Umjetničke škole Poreč, te posebice pohvalila harmonikaški orkestar, koji će ove godine za svoje uspjehe i titulu državnih prvaka dobiti posebno priznanje – Oskar znanja i pohvalu ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

- Ono što mi imamo u našoj školi je nešto doista fascinantno i vanserijski i vjerujem da će se ova djeca uvijek sjećati svojih uspjeha, doživljaja i pohvala te svega lijepoga što su učini za sebe, svoju školu i za ovaj grad, zaključila je Radetić.