Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Moharram: U Poreču se osjećam kao u malom raju

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanić primio je danas u prostoriji Male vijećnice, Obala m.Tita 5, veleposlanicu Egipta, Eman Mohamed Zaki Moharram i savjetnika, Tareka Fathi Aly Youssef.

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic se na samom početku zahvalio veleposlanici Eman Moharram na dolasku te joj poželio ugodan boravak u Poreču u svoje osobno ime i u ime građana Poreča. Dvoranu u kojoj ste jučer pratili utakmice nedavno smo otvorili. Točnije, na dan Sv.Maura, zaštitnika našeg Grada, 21.studenog 2008,godine.

Ponosni smo što je naš grad i na popisu Unescove kulturne baštine, rekao je gradonačelnik Štifanic dodavši pritom kako Grad Poreč ima svega 20 000 stanovnika, ali je prava metropola Republike Hrvatske kada je riječ o turizmu.

Veleposlanica Eman Moharram, oduševljena gostoprimstvom, posebno se zahvalila gradonačelniku Štifaniću koji je unatoč gustom rasporedu zbog održavanja Svjetskog rukometnog prvenstva našao vremena i primio je Gradskoj palači. Grad je prekrasan, ljudi su jako srdačni i susretljivi gdje god se okrenemo. Unatoč tome što sam svega 24 sata u Poreču, mogu slobodno reći da se osjećam kao kod kuće. Mi imamo svjetski poznate turističke destinacije poput Sharm el Sheikh, i slično, ali obzirom da je ovdje u ovo doba godine ovako lijepo , ne mogu zapravo ni zamisliti kako je u ljetnim mjesecima. Mora da je kao u pravom malom raju, zaključila je Moharram. Na kraju susreta gradončelnik Štifanić je goste iz egipatskog veleposlanstva odveo u kratku šetnju gradom.