Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Obavijest roditeljima o razmjeni udžbenika

Poštovani roditelji, u suradnji Grada Poreča-Parenzo i porečkih osnovnih škola pozivamo Vas na međusobnu razmjenu udžbenika. Organizacijom solidarne razmjene udžbenika u prostorima porečkih osnovnih škola želimo pomoći roditeljima da lakše i organizirano opreme dijete/cu udžbenicima za slijedeću školsku godinu, razmjenjujući ih međusobno.

Želimo omogućiti, ali i poticati međusobnu podršku svih roditelja, da solidarnom razmjenom udžbenike usmjeravaju jedni drugima, jer vjerujemo da ovakav pristup sve građane povezuje u nastojanju da jednostavnije i racionalnije opreme djecu udžbenicima. Grad Poreč pomoći će u kupnji udžbenika različitim skupinama građana/učenika kojima je pomoć potrebna u opremanju za školu.

Dobrovoljna razmjena udžbenika za učenike od prvog do osmog razreda organizirat će se na sljedeći način:

U Osnovnoj školi Poreč razmjena će se provoditi u srijedu 17.6 u vremenu od 15,00 do 18,00 sati i u četvrtak 18.6. u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, u blagovaonici Škole.

U Talijanskoj osnovnoj školi-Scuola elementare italiana „Bernardo Parentin“ razmjena će vršiti u petak 12.6. u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, u dvorani tjelesnog odgoja.

Pozivamo roditelje i učenike da se odazovu ovom pozivu i sudjeluju u razmjeni udžbenika.  

Grad Poreč i osnovne škole Poreča