Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poreč spreman za SP

Na konferenciji za novinare održanoj u petak, 16.siječnja, uoči prvog dana Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce, gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic pozvao je sugrađane i posjetitelje da u što većem broju dođu na utakmice.

Nije izostavio molbu za fer i korektno navijanje premda je uvjeren da će atmosfera u dvorani na Žatiki biti jedinstvena i neponovljiva. Vani je postavljena ograda koja odvaja publiku od igrača i predstavnika medija, baš kako zahtijevaju pravila IHF-a, dodao je gradonačelnik Štifanic.

Uobičajeni dio konferencije koji se odnosi na novosti vezane uz reprezentacije otvorio je Kristijan Klarić. Sve su reprezentacije stigle i odrađuju redovito svoje treninge, što u dvorani na Žatiki što u hotelu Valamar Diamant. Kako svaka reprezentacija uvijek ima neku svoju posebnu želju, tako se dogodilo i kod nas na prvenstvu. Reprezentacija Norveške trenira u dvorani u Kašteliru. Obzirom da su njima odgovarali isključivo popodnevni termini za odrađivanje treninga, a na Žatiki ih nije moguće ostvariti, organizatori su im izašli u susret i omogućili da treniraju u Kašteliru.

Konferenciji za novinare koja će se održati u subotu, 17. siječnja 2009. godine u 12,30 trebao bi prisustvovati Leon Kalin , Predsjednik organizacijskog odbora IHF-a. Valja naglasiti da će utakmice u Poreču pratiti veleposlanici Egipta, Danske i Srbije u Hrvatskoj.