Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Primanje za zlatnu reprezentativku - kuglačicu Natašu Ravnić Gašparini

Primanje za zlatnu reprezentativku - kuglačicu Natašu Ravnić Gašparini

Primanje za zlatnu reprezentativku - kuglačicu Natašu Ravnić Gašparini
Gradonačelnik Edi Štifanić primio je u četvrtak 28. svibnja 2015. godine u Maloj vijećnici Natašu Ravnić Gašparini, vrhunsku hrvatsku kuglačicu koja je nedavno u njemačkom gradu Speichersdorfu zajedno s hrvatskom ženskom kuglačkom reprezentacijom osvojila zlatnu medalju na 6. Ekipnom svjetskom prvenstvu u kuglanju.

Naše su reprezentativke zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi 7- 1 (3624-3492) svladale reprezentaciju domaćina Njemačke i tako došle do titule svjetskih prvakinja nakon 23 godine. Nakon što su prvo nadigrale Češku sa 6-2, hrvatske su igračice u finalu bile još uvjerljivije i potpuno nadigrale Njemice.

Ravnić Gašparini je na primanje došla zajedno sa predsjednikom svog matičnog kluba, Ženskog kluglačkog kluba Istra Matom Vasiljem, a primanju su pristvovali i predsjednik i tajnica Sportske zajednice Grada Poreča Milan Markežić i Silvija Deković.

-Kad dobiješ Njemice u Njemačkoj, u finalu ispred prepune dvorane, to je savršen osjećaj, bolje ne može, kazala je Ravnić Gašparini. Dodala je kako je za pobjednu jako važno bilo zajedništvo cijele ekipe, jer su sve zajedno pogodile  sastav i moment kada odigrati, kao i podrška svih kolegica za svaku reprezentativku. Ravnić Gašparini se zahvalila svom matičnom klubu koji je uvijek podržava. Pohvalila je odlično gostoprimstvo domaćina u Njemačkoj, kao dvoranu i organizaciju, te veliki broj publike koja je zdušno navijala.

- Čestitam Nataši na još jednom sjajnom sportskom rezultatu kojim je promovirala svoju domovinu, naš kuglački klub i naš grad. Mogu konstatirati da je Nataša osoba od riječi, jer zadnji put prije par mjeseci kad je bila primanju kod nas povodom osvajanja prvog mjesta na Svjetskom pojedinačnom kupu u kuglanju, obećala je da ćemo se vrlo brzo vidjeti s još jednim velikim uspjehom i čestitam joj još jednom. Želim joj puno zdravlja i sportskog uspjeha i nadam se da se vrlo brzo vidimo nekom sličnom prigodom, rekao je Štifanić. Ovom je prilikom gradonačelnik našoj uspješnoj kuglačici uručio i poklon - buket cvijeća i novčani dar, iznos od 5.000 kuna.