Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 003 Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 004 Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 005 Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 006 Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 007 Generalna proba večeras u porečkoj dvorani - dvorana 008

Generalna proba večeras u porečkoj dvorani

Povodom održavanja predstojećeg Svjetskog rukometnog prvenstva za muškarce, u utorak, 13.siječnja s početkom u 18.30, u dvorani na Žatiki, će se održati prijateljska utakmica između RK Poreč i reprezentacije Brazila.

To će biti prilika za provjeru tehnike, razglasa,semafora te video zidova, a ujedno i generalna proba prije početka Svjetskog prvenstva. Kako bi se osiguralo nesmetano odvijanje svih predviđenih aktivnosti gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic moli, ovim putem, građane i posjetitelje da za provođenje svih sigurnosnih mjera imaju razumijevanja te da se pridržavaju uputa policije i redarske službe kako u prometu tako i u dvorani.

U porečkoj je dvorani u ponedjeljak održana prva konferencija za predstavnike medija. Kao što je najavljeno, svakog će se dana, sve do petka, održavati susreti s novinarima kako bi se predstavnike medija obavijestilo o svim novostima.

Zbog očekivanog dolaska većeg broja posjetitelja mole se građani da na mjesto javnog okupljanja dođu ranije i da dolaze pješice ili sredstvima javnog prijevoza, kako bi se izbjegle gužve na mjestu okupljanja, te na vrijeme obavile formalnosti na ulazima. U užoj zoni mjesta javnog okupljanja ( Stari semafor- rotor Žatika) bit će na snazi poseban režim prometa.

21. Svjetsko rukometno prvenstvo, za porečane i njihove posjetitelje, počinje 17. siječnja u 16.15 kada će na parket nove dvorane na Žatiki istrčati reprezentacija Norveške i Saudijske Arabije.

Gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic na samom se početku konferencije zahvalio predstavnicima medija što su došli u iznimno velikom broju. U završnoj je fazi i uređenje okoliša, nogostupa, pristupnih cesta, kao i asfaltiranja prometnice i novog rotora Žatika na prilazu dvorani i novom gradskom parkiralištu uz groblje

Porečka dvorana je spremna, kazao je gradonačelnik. Postavljena je posebna sportska podloga, postavljene su montažne tribine na sjevernoj strani čiji je kapacitet 1500 mjesta. Na ulazu u dvoranu će bit postavljen kiosk na kojem će se moći kupiti ulaznice.

Predsjednik Izvršnog odbora za press, Kristijan Klarić kazao je kako je prodano više od polovice karata za susrete preliminarne skupine D koji se igraju u Poreču. Za subotu i nedjelju je čak zatvorena prodaja putem interneta tako da se za te susrete karte mogu kupiti još samo na prodajnim mjestima Tiska ili na samom ulazu u dvoranu ukoliko ih ostane.Za ostale je dane još uvijek u prodaji oko 1800 karata po danu. 

Podsjećamo da se cijene dnevnih ulaznica za utakmice po skupinama kreću se od 150 do 300 kuna za najatraktivnija mjesta u dvoranama. Svi zainteresirani mogu kupiti karte preko službenih stranica Svjetskog rukometnog prvenstva, www.handball2009.com ili na prodajnim mjestima Tiska, u Poreču na adresi Dekumanus 7, te Puli, Flanatička 1.

Najveći interes vlada za utakmicu između reprezentacije Danske i Srbije koja je na rasporedu u nedjelju, 18.siječnja 2009.godine u 20.15.

Procjena novinara koji će pratiti SP u Poreču u prvom krugu je 80 ( Danska 12, Srbija 21, Norveška 12, Egipat 6, Slovenija 3, Angola 2, BIH 12, Italija 1, Poljska 1, Hrvatska 21), fotoreportera 38.

RTL televizija će iz Poreča izravno prenositi samo jednu utakmicu , a riječ je o susretu Norveška - Brazil koji je na rasporedu u nedjelju u 18.15.

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani
Generalna proba večeras u porečkoj dvorani