Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Gradsko društvo Crvenog križa Poreč uslijed situacije širenja COVID-19 virusa dostavlja namirnice i lijekove u domove potrebitim građanima

Gradsko društvo Crvenog križa Poreč uslijed situacije širenja COVID-19 virusa dostavlja namirnice i lijekove u domove potrebitim građanima
Od danas, 17 ožujka 2020. do daljnjega Gradsko društvo Crvenog križa Poreč otvorilo je telefonsku liniju za informacije i pomoć građanima u potrebi u vrijeme aktualne situacije uzrokovane širenjem COVID-19 virusa.

 

Volonteri će dostavljati samo neophodne namirnice i lijekove i to osobama u dobi 60 godina i više u samačkim domaćinstvima, osobama u samo izolaciji s valjanim rješenjem, osobama koje ne mogu izaći iz kuće zbog bolesti, te redovnim korisnicima socijalnog programa CK i ostalim osobama u potrebi.

 

Sve informacije i pomoć mogu se dobiti na broj telefona 092 352 6501 i 052 452 248.

 

Nabavu namirnica osobama koji nisu stalni korisnici Društva CK-a trošak snose sami. GDCK Poreč je za ovu priliku izdalo i dvojezični letak s navedenim informacijama, te se mole svi građani koji znaju za osobe u potrebi koje trebaju pomoć da im prenesu navedene informacije.

 

Mole se još jednom svi građani da se pridržavaju uputa i preporuka Nacionalnog i Županijskog Stožera civilne zaštite.

 

IN ITALIANO