Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Odvodnja Poreč do turističke sezone investira 8,2 milijuna kuna

Odvodnja Poreč do turističke sezone investira 8,2 milijuna kuna

Odvodnja Poreč d.o.o.  početkom idućeg tjedna počinje s izgradnjom kanalizacijske mreže naselja St. Amoroso. Vrijednost investicije iznosi oko 500.000,00 kuna. U sklopu navedenih radova obuhvaćena je izgradnja gravitacijske mreže kolektora za odvodnju otpadnih voda naselja St. Amoroso u duljini od 542 m', s priključenjem na postojeći kolektor turističkog naselja Brulo. 

Ugovoreni rok za izvođenje predmetnih radova je 60 kalendarskih dana, odnosno, isti bi se trebali okončati krajem mjeseca travnja, a svi sudionici u gradnji uložiti će maksimalne napore da se radovi dovrše u ugovorenom roku.

Izgradnja gravitacijske mreže kolektora za odvodnju otpadnih voda na prostoru St. Amoroso od bitnog je značaja za stanovništvo koje obitava na samoj stanciji nadomak gradu Poreču, kao i za turistički kompleks Brulo s brojnim apartmanima, bungalovima i hotelima, koji graniče sa samom stancijom.

Odvodnja Poreč d.o.o. završila je izgradnju kanalizacijske mreže naselja Katun u vrijednosti investicije od 3,4 milijuna kuna i dogradnji kolektora Servisne zone Tar u vrijednosti investicije od 0,3 milijuna kuna, a trenutno izvodi radove na izgradnji dijela kanalizacijske mreže u cesti Jasenovica – Fuškulin u vrijednosti investicije od 1,6 milijuna kuna, te radove na manjim dogradnjama sustava odvodnje ukupne vrijednosti oko 1,1 milijuna kuna.

U tijeku je i postupak provedbe jednostavne nabave za izgradnju kanalizacijske mreže u zoni obuhvata radova na izgradnji prometnice u naselju Coki u Funtani i postupak javne nabave za nastavak realizacije na izgradnji glavnog kolektora Kosinožići u vrijednosti investicije od 1,2 milijuna kuna.

Na lokacijama izvođenja radova mole se građani za dodatni oprez i strpljenje, te da se pridržavaju privremene prometne regulacije

Za sve informacije o stanju radova, možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr

IN ITALIANO...