Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

POREČ: Gradnja prometnice u Velom Maju i nasipavanje puteva u Vranićima

POREČ: Gradnja prometnice u Velom Maju i nasipavanje puteva u Vranićima POREČ: Gradnja prometnice u Velom Maju i nasipavanje puteva u Vranićima POREČ: Gradnja prometnice u Velom Maju i nasipavanje puteva u Vranićima POREČ: Gradnja prometnice u Velom Maju i nasipavanje puteva u Vranićima

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča-Parenzo nastavlja s investicijama u komunalno uređenje Poreča i prigradskih naselja. U naselju Veli Maj u tijeku je izgradnja prometnice u Ulici Kampac, kojom pristup svojim česticama osiguravaju kućni brojevi 13, 15, 19, 25, 27 i 29. Prometnica je ukupne dužine gotovo 300 i širine 5 metara. Na istom potezu je prošle godine postavljena i javna rasvjeta.

U naselju Vranići probijen je i nasipan novi put dužine 120 metara u Humskoj ulici, a nasipani su i postojeći putevi u Medulinskoj ulici i trasa Parenzane ukupne dužine oko 600 metara. Dodatno, nasipani su postojeći putevi oko sportske dvorane Žatika.

Upravni odjel će tijekom proljetnog razdoblja nastaviti s ulaganjima u svim porečkim naseljima, sve u dogovoru s nadležnim mjesnim odborima i mještanima.

IN ITALIANO...