Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Gradonačelnik posjetio Dom za starije i nemoćne Poreč

U povodu Božića i božićnih blagdana gradonačelnik grada Poreča Edi Štifanic i predsjednik Gradskog vijeća Eđidio Kodan jutros su posjetili dom za starije i nemoćne osobe Poreč.

Svim su korisnicima Doma podijelili prigodne darove te im poželjeli sretne nadolazeće blagdane. Korisnici doma, bili su vidno oduševljeni posjetom i nastupom Bareninesaurusa koji su svojim veselim repertoarom napravili pravu blagdansku atmosferu.

- U ovom blagdanskom ozračju koristim priliku da vam zahvalim na svemu što se učinili za naš grad, a mi u Gradskoj upravi nastojimo, i mislim da uspijevamo ,prema ovakvim ustanovama suštinski održavati brigu tijekom cijele godine. Ovaj se Dom potpomaže na razne načine, kroz više programa i projekata. Kao stanovnici grada, doista smo presretni i zadovoljni kako ovaj Dom izgleda, koja se briga u njemu poklanja starijima i nemoćnima. Ususret blagdanima, gradonačelnik Edi Štifanic je na kraju svim korisnicima čestitao Božić i Novu Godinu.

U ime domaćina, uvažene goste je pozdravio ravnatelj Doma Mario Laković. Uz gradonačelnika Edija Štifanića i predsjednika Gradskog vijeća Eđidija Kodana, Dom za starije i nemoćne Poreč su posjetili: Oreste Cossetto, član Gradskog poglavarstva zadužen za socijalnu skrb i brigu o umirovljenicima, Vesna Kordić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča, Tihana Mikulčić stručna suradnica za socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu Grada Poreča, Sandra Čakić Kuhar stručna voditeljica Doma i Franc Dobrilović, predsjednik Upravnog vijeća Doma.