Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne

Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne

Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne Djed Mraz u Domu za starije i nemoćne
„Bili ste dobri, djeco, ali ste jako porasli!“ rekao je Djed Mraz korisnicima Doma za starije i nemoćne koje je posjetio u ponedjeljak 22. prosinca 2014. i izmamio im pljesak i smijeh. Ovo druženje Djeda Mraza i korisnika Doma postalo je tradicionalno, a Grad Poreč-Parenzo je za ovu priliku za sve korisnike osigurao panetone za dar.

Djed Mraz je s posebnom pažnjom posjetio i sve korisnike po sobama koji nisu mogli prisustvovati zabavi, za svakog našao lijepu riječ i sjećanje iz ranijih vremena jer je puno njih poznavao „kao male“.

Sve najbolje u Novoj godini, prije svega puno zdravlja korisnicima su poželjeli ravnatelj Doma Mario Laković i zamjenica gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo Nataša Basanić Čuš koja je rekla da se u Domu uvijek dobro osjeća i da joj je drago da su korisnici dobro zbrinuti. Čestitkama seniorima i svečanosti pridružili su se i Vesna Kordić i Tihana Mikulčić, pročelnica i savjetnica gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti, predsjednik Upravnog vijeća Doma Lino Dobrila, predsjednik Kluba umirovljenika Galija Franc Dobrilović, te Mario Ritoša i  Oreste Cossetto iz porečkog HSU-a.

Uvijek marljivi volonteri muzičari Doma za ovu su priliku zasvirili za ples tako da je i Djed Mraz zaplesao.