Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv porečkim poduzetnicama za sudjelovanje na međunarodnom Kongresu poduzetnica u Zagrebu u okviru projekta Poreč-Grad prijatelj ženskog poduzetništva

Poziv porečkim poduzetnicama za sudjelovanje na međunarodnom Kongresu poduzetnica u Zagrebu u okviru projekta Poreč-Grad prijatelj ženskog poduzetništva
Grad Poreč-Parenzo, kao prvi grad iz Jadranske Hrvatske, se po drugi put uključio u projekt Grad prijatelj ženskog poduzetništva, u suradnji s Ženskim poduzetničkim centrom iz Zagreba. U okviru projekta će se tijekom 2020. godine u Poreču nastaviti održavati zanimljiva predavanja, a glavna aktivnost je sudjelovanje porečkih poduzetnica na Kongresu poduzetnica - najvećem poslovnom okupljanju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe.

Susret će se održati po peti put, simbolično, na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2020. godine u Zagrebu. Kongres koji tradicionalno okuplja između 500 i 600 žena iz Hrvatske i regije, bio je i ostao stjecište otvaranja novih poslovnih prilika, razmjene iskustava, želje za suradnjom i umrežavanjem, te podizanja znanja, kompetencija i vještina poduzetnica, ali i svih oni žena koje razmišljaju o poduzetništvu kao svom karijernom izboru. Sasvim opravdano, sadržajem i posjećenošću, Kongres se svrstao rame uz rame najvećih europskih manifestacija namijenjenih poslovnim aktivnostima žena na realnom tržištu.

Organizator Kongresa i projekta je Ženski poduzetnički centar iz Zagreba, najveća hrvatska asocijacija koja okuplja žene u poduzetništvu (više od 2.300 članica). Ovim se putem pozivaju poduzetnice s područja Grada Poreča-Parenzo da se prijave za sudjelovanje na Kongresu poduzetnica 2020. Sudionicama je osigurano besplatno sudjelovanje i praćenje svih sadržaja Kongresa, networking, izlaganje vlastitih proizvoda i usluga u okviru prodajno promotivnog showroom  prostora s pripadajućom infrastrukturom te doručak i ručak.

U ime Grada Poreča-Parenzo moguće je sudjelovanje ukupno 8 poduzetnica s područja Poreča.

Prijave za sudjelovanje se zaprimaju najkasnije do srijede 5, veljače 2020. na e-mail adresu morena.micetic-fabic@porec.hr.

IN ITALIANO...