Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“

Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“

Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“ Djed Mraz u Poreč stigao vlakićem, sljedeća tri dana boravit će na Porečkoj bajci u dvorani „Veli Jože“
Pred brojnim mališanima iz porečkih dječjih vrtića i škola koji su se danas, u ponedjeljak 15. prosinca, okupili na Trgu slobode u dopodnevnim satima, stigao je šareno okićeni vlakić s kojim je Djed Mraz doputovao u Poreč. Nakon što je večer prije krenuo iz Kuće Djeda Mraza u Kašteliru, poznati je djedica, kako je i obećao, za svoju prvu stanicu odabrao Poreč gdje su mu djeca zajedno s tetama i roditeljima pripremila veseo doček.

Sve je to dio Porečke bajke, predbožićnog programa u organizaciji Grada Poreča-Parenzo, namijenjenog djeci i odraslima koji ove godine bilježi svoje jubilarno 15. izdanje i odvija se od 14. do 30. prosinca. U vagonu vlakića koji je doveo Djeda Mraza na glavni gradski trg bile su i prigodno obučene Porečke mažoretkinje koje su izvele svoj program, a veseloj atmosferi na trgu pridružili su se i mladi harmonikaši, te Bajko i Fiaba, voditelji Porečke bajke. Djedu Mrazu je dobrodošlicu u Poreč zaželjela je zamjenica gradonačelnika Nadia Štifanić Dobrilović.

Program Porečke bajke nastavlja se u utorak 16., srijedu 17. i četvrtak 18. prosinca u dvorani SRC „Veli Jože“ gdje će Djed Mraz od 16.30 do 19 sati dijeliti darove porečkim mališanima, za njih 1.400 u dobi od tri do deset godina, a bit će tu i raznih plesnih i zabavnih programa, radionica, te štandova raznih porečkih udruga.

Pripreme u dvorani su veće počele, a monteri, majstori zvuka, rasvjete i brojni drugi djelatnici užurbano rade i postavljaju dekoracije, kako bi sutra, kad Porečka bajka otvori svoja vrata, uronili u svjetlucavu božićnu atmosferu.      

Dodatni materijali