Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Priopćenje za javnost

Članovi gradskog poglavarstva Grada Poreča na zatvorenoj su sjednici, u četvrtak 27. studenog 2008.godine, razmotrili dva prijedloga ugovora.

Razmotrili su naime, Prijedlog Ugovora o suorganizaciji Svjetskog prvenstva u rukometu za muške, Hrvatska 2009. i predložili Gradskom vijeću da donese sljedeći zaključak:

Za Grad Poreč nije prihvatljiv Prijedlog i koncept Ugovora o suorganizaciji 21. Svjetskog prvenstva u rukometu za muške, Hrvatska 2009. koji je dostavio Hrvatski rukometni savez - Zagreb. U zaključku stoji kako je Grad spreman snositi dio realnih troškova specificiranih i ugovorenih po vrstama.

Grad Poreč predlaže pod hitno zajednički sastanak svih gradova suorganizatora 21. Svjetskog prvenstva u rukometu za muške, Hrvatska 2009. sa Izvršnim odborom, radi razmatranja novo nastalih okolnosti vezanih za sufinanciranje istog Svjetskog rukometnog prvenstva. Sve informacije na sjednici Gradskog vijeća vezane za ovaj Zaključak dati će gradonačelnik Grada Poreča Edi Štifanic.

Drugi prijedlog Ugovora koji je razmotrilo Gradsko poglavarstvo Grada Poreča odnosi se na instaliranje telekomunikacijske opreme namijenjene prijemu i odašiljanju radio signala. Članovi Gradskog poglavarstva su donijeli Odluku kojom se daje suglasnost trgovačkom društvu VIPnet d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, za instaliranje telekomunikacijske opreme namijenjene prijemu i odašiljanju radio signala te odobrili gradonačelniku potpisivanje istog.