Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nastavak ReCent-a  početak „Gradske akademije za poduzetnike“

Nastavak ReCent-a početak „Gradske akademije za poduzetnike“

U nastavku projekta ReCenT, a u sklopu novog projekta „Gradska akademija za Poduzetništvo“,  Grad Poreč poziva sve zainteresirane poduzetnike početnike i one koje to žele postati, da se prijave na edukaciju „Uvod u poduzetništvo“.

 

Edukacija će se održati u 12.02.2009, u zgradi Gradske uprave Poreč u terminu koji se pokaže najpovoljniji za većinu sudionika. Interaktivna predavanja obuhvaćaju teoriju i praksu, a u dijelu radionica – polaznici će imati priliku dobiti  savjete oko vlastitih poduzetničkih ideja, od lokalnih stručnjaka.

U nastavku edukacije „Moja tvrtka“  zainteresirani poduzetnici steći će upravljačke vještine iz pojedinog segmenta poslovanja i to kroz 4 modula – „Financije“, „Marketing“, „Inovacije, tehnologija i  E poslovanje“, te „Logistika i ljudski resursi“.  Naglasak je na praktičnim saznanjima i interaktivnosti a provedba će biti krajem travnja 2009.

Svi polaznici će od Gradonačelnika grada Poreča dobiti diplomu: „Porečki poduzetnik“.

U sklopu „Gradske akademije za poduzetnike“ planira se daljnje savjetovanje i praćenje napretka novih poduzetnika, kao i izbor najuspješnijih polaznika u 2009 godini.

Prijave je potrebno poslati do 01.02.2009, na adresu O.m.Tita 5 Poreč – prijava za „Uvod u poduzetništvo“, ili na e-mail  ana.rickijevic@porec.hr.  U prijavi je potrebno ispuniti formular koji je dostupan na stranicama Grada te u Gradskoj upravi Poreč.

Veselimo se vašem odazivu,  

Grad Poreč

Dodatni materijali