Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 005 U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 006 U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 007 U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 007a U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 008 U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 009 U Poreču otvoren supermarket Plodine - plodine 009a

U Poreču otvoren supermarket Plodine

Nakon što je gradonačelnik grada Poreča, Edi Štifanić prerezao vrpcu i time otvorio prvi u Poreču supermarket Plodine, kupci su se uputili u obilazak.

Riječka kompanija Plodine u Poreču je zaposlila 45 novih radnika. Podsjetimo da se novi market koji se rasprostire na 2.600metara kvadratnih nalazi na zemljištu Facinka koje je Vlada Republike Hrvatske darovala gradu Poreču. Kupci novog supemarketa će moći ostaviti svoje limene ljubimce na parkiralištu sa 180 parkirnih mjesta. Uz gradonačelnika Grada Poreča Edija Štifnića, na svečanom otvorenju marketa Plodine su bili: dogradonačelnica Nadia Štifanić Dobrilović, član Poglavarstva Edo Kos i predsjednik Gradskog vijeća Egidio Kodan. Goste i prve kupce Plodina su dočekale Djozi Heberling i Mirjana Palada-Kmetović, članice uprave Plodina, te Sanja Šukalo, voditeljica marketinga.