Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Predstavljanje projekta "Ekosfera Poreč - grad koji miriše, miriše na još" 15. siječnja

Predstavljanje projekta "Ekosfera Poreč - grad koji miriše, miriše na još" 15. siječnja Predstavljanje projekta "Ekosfera Poreč - grad koji miriše, miriše na još" 15. siječnja
Grad Poreč-Parenzo i Udruga za promicanje održivog razvoja i kvalitete života BIOISTRA će, umjesto u četvrtak 19. prosinca 2019., predstavljanje projekta Ekosfera Poreč - grad koji miriše, miriše na još održat će u srijedu, 15. siječnja 2020 u 12 sati u Velikoj vijećnici.       

Cjelovita prezentacija predviđena je:

1.Prvi modul uključuje interaktivno predstavljanje projekta „EKOSFERA POREČ – POREČ GRAD MIRIŠE, MIRIŠE NA JOŠ”

2. Drugi modul uključuje razgovaraonicu „Implementacija ekološkog aromatičnog bilja u javni prostor grada”  sa subjektima lokalne uprave, civilnog društva i poslovnog sektora

3. Treći modul uključuje sumiranje zaključaka u okviru projekta Ekosfera Poreč - Poreč grad koji miriše, miriše na još, a koji je financiran sredstvima iz proračuna Grada Poreča-Parenzo. Provodi se čitav niz multidisciplinarnih aktivnosti sa osnovnim ciljem jačanje ekološke prepoznatljivosti grada na dobrobit njegovih građana i posjetitelja. Povrh toga revitalizacijom školskog vrta sadnjom odabranih ekoloških aromatičnih biljaka direktno se doprinosi očuvanju bioraznolikosti unutar gradskog prostora, dok je edukativna komponenta projekta usmjerena prvenstveno prema djeci, građanima i OPG-a.     

Razgovaraonica je namijenjena direktnim i indirektnim korisnicima projektnih aktivnosti, sa svrhom uključivanja što većeg broja članova lokalne zajednice u raspravu o navedenoj temi te donošenja zajedničkog mišljenja o odabiru kulture za sadnju koja će prezentirati Grad Poreč-Parenzo kao Poreč, grad koji miriše, miriše na još.

IN ITALIANO...