Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana položeni vijenci na Gradskom groblju Poreč
U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih i Dušnog dana na porečkom Gradskom groblju, danas, 30. listopada 2019. godine položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule.

Delegacija Grada Poreča-Parenzo, na čelu s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem i predsjednikom Gradskog vijeća Adrianom Jakusom te gradskim vijećnicima, predstavnicima porečke Policijske postaje, gradskog ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata i Udruge antifašističkih boraca Poreštine te građana, položila je vijenac i zapalila svijeće te minutom šutnje odala počast svim preminulima.

- Ovo su dani kada se prisjećamo svih naših najbližih koji više nisu s nama, a istovremeno odajemo počast našim sugrađanima koji su položili svoje živote za našu slobodu, rekao je gradonačelnik, dok je molitvu izmolio porečki župnik, vlč. Milan Zgrablić.

IN ITALIANO...