Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU - održana edukacija Stress free

MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU - održana edukacija Stress free MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU - održana edukacija Stress free MJESEC PODUZETNIŠTVA U POREČU - održana edukacija Stress free
U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu, 23. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju održala se edukacija  „Stress free“ kultura u organizaciji koju je vodila Sandra Mraović Deković iz Lift Up edukaciiskog centra.

Sudionici su na zanimljiv i inspirativan način mogli doznati o izloženosti stresnim čimbenicima koji za posljedicu imaju čitav niz negativnih fizioloških simptoma i emocionalnih manifestacija. Djeluju destruktivno na ljudski organizam, životno zadovoljstvo te poslovnu i osobnu učinkovitost.

Uzročnike i manifestacije stresa potrebno je prepoznati i njima upravljati. Minimizirati ih i prevenirati čime započinje proces kreiranja Stress Free kulture, danas nužne za svaku organizaciju koja želi biti produktivna i ostvarivati uspješne rezultate u zdravom i podržavajućem radnom okruženju.

Predavanje je održala utemeljiteljica poslovnog centra Lift Up, Sandra Mraović Deković, mag. oec., specijalist za ljudske potencijale, certificirani executive coach (AoEC – London), Hogan interpretator i poslovni trener. Dvadesetogodišnje management i HR iskustvo, kroz spoj zdravlja, poslovne edukacije i wellnessa, rezultiralo je kreiranjem Stress Free Concepta koji ima dva temeljna cilja.  

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.  

IN ITALIANO...