Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu

Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu Dodijeljene JUMP nagrade na Sport Festu
Danas je u Poreču na Sport Festu, najvećem regionalnom sajmu i konferenciji sporta, ponovno bio uzbudljiv i ispunjen dan. Lijepo vrijeme i odlični dojmovi s prvog dana ove jedinstvene manifestacije, privukli su još veći broj posjetitelja koji su proveli aktivan dan isprobavajući raznolike sportske discipline i opremu. Najhrabriji su čak zakoračili u ring za sparing sa Željkom Mavrovićem i Tonijem Filipijem te se natjecali na ergometrima s braćom Sinković.

Martin i Valent Sinković bili su i među predavačima na konferencijskom dijelu, a prije njih su govorili i Igor Čerenšek, Anton Samovojska, Mario Zorko, Igor Blažinčić, Siniša Ostoić, Božidar Đurković, Anđela Mužinić i Damir Martin dok je konferenciju zatvorio legendarni trener Lino Červar.

Dodjela drugog izdanja JUMP nagrada izazvalo je ponovno velik interes i donijelo uzbuđenja. Ovogodišnji dobitnici su:

-         SPORTSKI DOGAĐAJ – Seha liga final 4, SEHA d.o.o.

-         SPORT ONLINE – projekt I ja sam sportaš

-         SPORTSKI MARKETING - TK Reket

-         SPORTSKA INFRASTRUKTURA U GRADOVIMA – Zajednica sportskih udruga grada Varaždina

-         SPORTSKI TURIZAM – Pannonian Challenge

-         INOVACIJE U SPORTU – Couchcoach

-         Društveno odgovorno poslovanje – SWIM BIKE RUN SPORT j.d.o.o. za HT B2Run

Sportski dan zaokružen je B2B turnirima u odbojci i malom nogometu, a održane su i Run Fest utrke na 5 i 10 kilometara te je na duljoj ruti trčao i Valent Sinković.

Sport Fest traje još sutra kad će vrhunac svih događanja biti Rotor Survivor utrka gravitacijskih jurilica i finale BMX natjecanja. Detaljan raspored svih aktivnosti dostupan je na www.sportfestporec.com