Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva

Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva

Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva Mjesec poduzetništva u Poreču – na Trgu slobode otvoren sajam poduzetništva
Sajam poduzetništva otvoren je danas 04.10.2019. na porečkom Trgu slobode gdje se održava u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču. Sunčano i lijepo vrijeme privukli su brojne domaće i strane posjetitelje da razgledaju i kupe proizvode nekih od dvadesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda. Sajam su po otvaranju posjetili i štandove obišli zamjenik gradonačelnika Elio Štifanić i pročelnica gradskog Upravnog odjela za opću upravu i gospodarstvo Morena Mičetić Fabić.

 

Osim predstavljanja malih proizvođača, održavaju se i kreativne radionice za djecu i prigodno predstavljanje izlagača i glazba uz DJ-a. Kreativne radionice za djecu – izrada suvenira od lavande i kamena na rasporedu su u petak, subotu i nedjelju u 17 sati. Sajam traje do nedjelje 6. listopada, a bit će otvoren svakog dana od 10 do 19 sati.

 

Porečki Sajam poduzetništva jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po drugi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.