Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Predstavnici Lions Cluba Poreč posjetili gradonačlenika Edija Štifanića i najavili humanitarni bal

Predstavnici Lions Cluba Poreč posjetili gradonačlenika Edija Štifanića i najavili humanitarni bal

U povodu humanitarnog bala koji pripremaju za blagdan gradskog patrona Sv. Maura predstavnici Lions Cluba Poreč posjetili su danas, 10. studenog 2014. godine gradonačelnika Grada Poreča- Parenzo Edija Štifanića, donijevši mu pozivnicu za bal i upoznavši ga sa svojim planovima za naredno razdoblje. U delegaciji Lionsa bili su predsjednik Boris Jugovac, te predstavnici Zlatko Janković Miloš, Jusuf Šehanović i Danilo Sredanović.

Jugovac je gradonačelnika upoznao s radom ove humanitarne organizacije u proteklom periodu, te planovima, odnosno donacijama koje namjeravaju realizirati - postavljanje gradskog sata na frekventnoj lokaciji u centru grada, postavljanjem ukrasne betonske klupe za sjedenje, te sadnjom ružičnjaka, također na istaknutom mjestu u centru Poreča. Jugovac je također gradonačelnika upoznao s potrebama prostora za djelovanje kluba, a dogovorena daljnja suradnja na realizaciji svih navedenih projekta.

Humanitarni bal porečkih Lionsa već je tradicionalno druženje, a ove će se godine odvijati u subotu 22. studenog u hotelu Palazzo s početkom u 19 sati. Balu će se uz članove iz Poreča pridružiti i članovi  iz Istre, Hrvatske i inozemstva, donatori i gosti večeri među kojima i uvažene osobe iz javnog i političkog života. Cijena ulaznice je 200 kuna. Prikupljena sredstva od donacija, bogate lutrije i aukcije slika namijenjeni su Udruzi slijepih, Udruzi za skrb bolesnih od celijakije, Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe, URIOS Centru za inkluziju, Komuni Cenacolo, Jedriličarskom klubu Poreč, OŠ Poreč – odjeljenju djece sa posebnim potrebama i drugima.