Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Dogradnja i rekonstrukcija dijela javne rasvjete u naseljima na području mjesnih odbora Baderna i Žbandaj

Dogradnja i rekonstrukcija dijela javne rasvjete u naseljima na području mjesnih odbora Baderna i Žbandaj

Dogradnja i rekonstrukcija dijela javne rasvjete u naseljima na području mjesnih odbora Baderna i Žbandaj Dogradnja i rekonstrukcija dijela javne rasvjete u naseljima na području mjesnih odbora Baderna i Žbandaj Dogradnja i rekonstrukcija dijela javne rasvjete u naseljima na području mjesnih odbora Baderna i Žbandaj
Ovih su dana počeli radovi na izgradnji i dogradnji postrojenja javne rasvjete na području mjesnog odbora Baderna u naseljima Katun, Jurići, Baderna i Matulini, te nastavak na području mjesnog odbora Žbandaj, u samom naselju, te u Kirmenjaku, Ladrovićima i Šušnjićima. Radovi obuhvaćaju dogradnju postojećih trasa javne rasvjete, sukladno planovima mjesnih odbora usklađenima s proisteklim obvezama po komunalnom doprinosu.

 

Izvodi se zračna javna rasvjeta, a u ovoj fazi radova podignuti su svi betonski stupovi na kojima će se u nastavku montirati odgovarajući kabeli za javnu rasvjetu te svjetiljke javne rasvjete u LED tehnologiji, a ujedno će se novi dio postrojenja javne rasvjete kabelima povezati s postojećom javnom rasvjetom. Radove izvodi poduzeće Đusto d.o.o. Poreč, a ugradit će ukupno 19 svjetiljki izvedenih u LED tehnologiji, usklađene sa najmodernijom tehnologijom i trenutno važećom zakonskom regulativom. Ujedno će se novi dio postrojenja javne rasvjete kabelima povezati s postojećom javnom rasvjetom u navedenim naseljima.

IN ITALIANO...