Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nova javna rasvjeta za dio naselja Varvari i Stanciju Portun

Nova javna rasvjeta za dio naselja Varvari i Stanciju Portun

Nova javna rasvjeta za dio naselja Varvari i Stanciju Portun Nova javna rasvjeta za dio naselja Varvari i Stanciju Portun
Grad Poreč-Parenzo nastavlja s komunalnim opremanjem gradskih i prigradskih naselja. Tako su ovih dana počeli radovi na dogradnji postrojenja javne rasvjete na području naselja Varvari, u ulici Trsi i spoju na ulicu Piantade, te radovi na nastavku dogradnje javne rasvjete u susjednom naselju Stancija Porutn. Izvršit će se ugradnja ukupno 11 rasvjetnih tijela LED tehnologije podzemne javne rasvjete, te 10 rasvjetnih tijela LED tehnologije nadzemne (zračne) javne rasvjete, usklađenih s najmodernijom tehnologijom i trenutno važećom zakonskom regulativom. Radove izvodi Đusto d.o.o. Poreč, a ujedno će se novi dio postrojenja javne rasvjete kabelima povezati s već postojećim.

U naselju Materada, uz nedavno obnovljenu i uređenu plažu izvršeno je bojanje stupova javne rasvjete, a tijekom tekuće godine izvršit će se i zamjena dotrajalih rasvjetnih tijela na području cijelog naselja.

IN ITALIANO...