Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska

HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska

HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska HRS - Sutra u Poreču utakmica Hrvatska - Belgija, Červar: Igramo s pomlađenom reprezentacijom, ali to je ipak Hrvatska
IZVOR : Hrvatski rukometni savez https://hrs.hr

 

U gradskoj vijećnici Grada Poreča-Parenzo, u subotu, 15. lipnja 2019., uoči utakmice Hrvatske i Belgije, održana je konferencija za medije kojoj su prisustvovali gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić i izbornik muške seniorske reprezentacije Lino Červar.

 

”Veseli me što je rukometna reprezentacija ponovno u Poreču. Podignuli smo našu suradnju na jednu veću razinu s obzirom da sada tijekom cijele godine imamo rukometne reprezentacije kod nas. Očekujem pobjedu sutra i pozivam sve da dođu sutra na utakmicu i podrže naše rukometaše“, rekao je Loris Peršurić, gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo.

 

“Mogu zahvaliti Poreču i gradonačelniku Peršuriću koji su nas tako lijepo ugostili. Ono što posebno moram istaknuti je i fantastična organizacija natjecanja mlađih dobnih kategorija. S natjecanja na koja smo odlazili iz Poreča, uvijek smo se vraćali s medaljom oko vrata. Protiv Belgije igramo s pomlađenom reprezentacijom, stariji su dobili poštedu zbog napornih sezona, ali to je ipak Hrvatska. Mi smo reprezentacija koja ima jedan kontinuitet i sutra ćemo pokazati da smo mi Hrvatska“, rekao je izbornik Lino Červar.

 

Uz izbornika Červara, posljednju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020, protiv Belgije, najavili su i reprezentativci David Mandić i Marin Šipić. ”Spremni smo, imali smo sastanak, analizirali smo ih i idemo po pobjedu sutra. Trener nas je upozorio da nema opuštanja, trebamo ozbiljno shvatiti Belgiju. Očekujemo navijače u velikom broju kao što je bilo i prošli put kad smo bili u Poreču“, izjavio je David Mandić.

 

”Pripremili smo se, iako fali nekoliko stožernih igrača, ali mislim da to ima i pozitivnih stvari jer smo priliku dobili mi mlađi. Naravno, mi se želimo pokazati i osigurati mjesto u reprezentaciji tako da sam siguran da će svatko od nas dati svoj maksimum i da bismo trebali pobijediti. Mislim da će biti ključno da se ne opustimo, da ih ne podcijenimo i za nas je bitno da pobijedimo. Očekujem još više navijača nego u Švicarskoj i da će biti još glasniji“, rekao je Marin Šipić.