Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Održan prijem za svjetske prvakinje Marijanu Liović i Natašu Ravnić i ŽKK Istra Poreč

Održan prijem za svjetske prvakinje Marijanu Liović i Natašu Ravnić i ŽKK Istra Poreč

Održan prijem za svjetske prvakinje Marijanu Liović i Natašu Ravnić i ŽKK Istra Poreč
Gradonačelnik Poreča-Parenzo Loris Peršurić održao je danas, 13. lipnja 2019. prijem za svjetske prvakinje u kuglanju – Marijanu Liović i Natašu Ravnić koje su ovo odličje osvojile kao dio reprezentacije Hrvatske. Prijemu se pridružila i najbolja ženska ekipa Istarske županije - njihov matični klub, porečki Ženski kuglački klub Istra. Uz igračice, na prijemu je bila i trenerica Ružica Močibob, te predsjednik kluba Marino Poropat.

 

Gradonačelnik je zahvalio prvakinjama, ali i cijelom klubu na konstantnim vrhunskim rezultatima.

 

– Vi ste nas već i navikli da od vas očekujemo vrhunske rezultate, ali mi je posebno drago da svojim rezultatima i timskim radom pokazujete ono najbolje što sport nudi, a istovremeno nam dajete mogućnost da se kao grad vašim uspjesima veselimo kao da su i naši, rekao je gradonačelnik.

 

Podsjetimo, Liović i Ravnić ove su godine u češkom gradu Rokycany u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske za zlatno odličje i veliki uspjeh kako hrvatskog, tako i istarskog te porečkog sporta. Liović je ovo bio sedmi nastup s reprezentacijom na Svjetskim prvenstvima, dok je Ravnić ovo bio peti nastup za redom. ŽKK Istra Poreč ove je godine na županijskoj dodjeli priznanja u sportu proglašena najboljom ženskom ekipom, a proglašena je i najboljom ekipom i na Danu porečkog sporta.