Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Održano otvaranje pristiglih ponuda na javno nadmetanje: Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča – KONZULTANTSKE USLUGE – VODITELJ PROJEKTA (KONZULTANT POJEDINAC)

U četvrtak 08. svibnja  2014. godine održano je otvaranje pristiglih ponuda na javno nadmetanje: Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča – Konzultantske usluge – Voditelj projekta (Konzultant pojedinac).

Predmet nabave je pružanje konzultantskih usluga Voditelja projekta tijekom projektiranja, izvođenja građevina odvodnje otpadnih voda i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda i postrojenja za obradu mulja u okviru Projekta Poreč, „Sustav odvodnje i uređaji za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča“. Procijenjena vrijednost ovog predmeta nabave iznosi 1.500.000,000 HRK (bez PDV-a).   Projekt Poreč, „Sustav odvodnje s uređajima za pročišćavanje otpadnih voda grada Poreča“ je sufinanciran sredstvima Europske Unije i isti se provodi sukladno procedurama koje zahtijevaju ne samo poznavanje hrvatskog nacionalnog zakonodavstva nego i poznavanje drugih procedura i pravila koja su uvjetovana sufinanciranjem europskim sredstvima. Istovremeno, projekt obuhvaća izgradnju izuzetno kompleksnih i raznovrsnih vodnih građevina. Stoga je uloga Voditelja projekta tijekom cjelokupne provedbe od velikog značaja.   Voditelj projekta će zastupati trgovačko društvo Odvodnju Poreč d.o.o. te će, u suradnji sa nadzornim inženjerima, biti odgovoran za koordinaciju zadataka, kontrolu ispunjavanja dinamičkih planova, situacija i mjesečnih izvještaja. Pratiti će realizaciju radova, dobavu materijala i opreme kao i radove vezane za tehnički pregled, probni rad i primopredaju građevina. Također, Voditelj projekta biti će dužan pripremati i aktivno sudjelovati u kontrolnim posjetima posredničkih i revizorskih tijela i pregovaračkim sastancima.   Na otvaranje je u roku pristigla 1 ponuda koja  će se analizirati  sukladno Zakonu o uspostavi institucionalnog okvira za korištenje strukturnih instrumenata Europske unije u RH te procedurama strukture sustava upravljanja i kontrole korištenja strukturnih instrumenata.   
Uprava Društva

Odvodnja Poreč