Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Poziv građanima i gostima Poreča na 21. Vinistru

Vinistra 2014., jedan od najposjećenijih sajmova, jedan među sajmovima  od posebnog interesa za Grad Poreč, prepoznatljiv diljem Republike Hrvatske i šire. I ove godine otvara svoja vrata u razdoblju od  9. do 11. 5. u dvorani  Žatika. Vinistra uklapa se u obilježavanje Dana grada te je prepoznat kao važna tradicijska manifestacija jer Grad Poreč  u ovom projektu sudjeluje već 21. godinu, a izvrsni rezultati prošlogodišnjih sajmova poticaj su da svake godine Vinistra bude još bolja.

Stoga, pozivam sve zainteresirane građane i posjetitelje Poreča da obiđu Vinistru, da tijekom vikenda degustiraju izvrsna vina po kojima su Poreč i Istra nadaleko prepoznatljivi, da se dobro zabave  i opuste u prelijepo uređenom prostoru ovog porečkog sajma. 

Program Vinistre uključuje i druge gastronomske delicije, pruža mogućnosti za stjecanje novih znanja, za stvaranje poslovnih kontakata, za dobar osjećaj svim posjetiteljima te za druženje Porečana i svih gostiju sajma. Naš grad kao poznato i jedno od najjačih turističkih središta u zemlji osmišljava mnoge sajmove.  Svaki porečki sajam ima svoj specifičan značaj i vrijednost ,  no sajmovi vezani uz turističku ponudu i promociju te oni koji predstavljaju lokalne proizvode, posebice vino i maslinovo ulje, od posebnog su  interesa za naš grad.

Pozivamo vas da zajedno podržimo događanja koja nas promoviraju kao izuzetnu turističku destinaciju i koja doprinose našem razvoju. Za potrebe organizacije Vinistre, Grad Poreč će osigurati sredstva  za održavanje i troškove  prostora, a na građanima i gostima sajma je samo da ga konzumiraju kao dio atraktivne ponude Grada Poreča.

Gradonačelnik
Edi Štifanić