Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 01 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 02 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 03 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 04 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 05 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 06 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 07 Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode - maske 08

Održan 17. Dječji karneval na Trgu slobode

Danas je održana 17. Dječja maškarana povorka u kojoj su kroz centar Poreča prodefilirale vrtićke grupe gradskog i privatnih vrtića. Tako su djeca dobila priliku pokazati svoje kostimiće Pod pokroviteljstvom Grada Poreča – Parenzo, a u organizaciji Društvo naša djeca na Trgu slobode priređen je bogat program u kojem je sudjelovao veliki broj djece.

Svi su mališani, njihove tete i roditelji uživali u dječjim nastupima i dobroj glazbi, a za najmlađe su bili osigurani sokovi i krafne. Grad Poreč – Parenzo ovaj je Dječji karneval sufinancirao sa 15.000 kuna te besplatnom pozornicom i razglasom.