Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Održan „Informativni dan za poduzetnike“, prva u nizu aktivnosti za poduzetnike - poduzetnik 01 Održan „Informativni dan za poduzetnike“, prva u nizu aktivnosti za poduzetnike - poduzetnik 02 Održan „Informativni dan za poduzetnike“, prva u nizu aktivnosti za poduzetnike - poduzetnik 03

Održan „Informativni dan za poduzetnike“, prva u nizu aktivnosti za poduzetnike

Veliki interes poduzetnika i obrtnika vladao je danas na „Informativnom danu za poduzetnike“, prvom susretu u nizu aktivnosti za poduzetnike kojeg je organizirao Grad Poreč – Parenzo u suradnji sa institucijama u Maloj sali POUP-a. Program je započeo riječima dobrodošlice koje je svim prisutnima uputio gradonačelnik Edi Štifanić kazavši kako su upravo osim turizma, malo i srednje poduzetništvo stup razvoja grada Poreča.

Hvala vam na doprinosu našem gradu, rekao je gradonačelnik i najavio još jednu u nizu radionica za poduzetnike, koja će se u organizaciji IDA-e, a u suradnji s Gradom održati 26. i 27. veljače naziva „Priprema EU projekata“.

Obrtnici, mali i srednji poduzetnici i svi zainteresirani,  dobili su danas kroz kvalitetne prezentacije informacije o nizu mogućnosti i potpora poduzetništvu u Europskoj uniji , koje nude institucije putem posebno osmišljenih i za poduzetnike usmjerenih programa. Prisutnima su se tako predstavile Cinzia Zubin, voditeljica Područnog ureda HBOR-a za Istru koja je prezentirala HBOR-ove kreditne programe, Tamara Kiršić, stručna savjetnica u Istarskoj razvojnoj agenciji koja je predstavila rad IDA-e kao podrška malim i srednjim poduzetnicima i Sanda Filipović, savjetnica i voditeljica Odsjeka za međunarodne odnose u Županijskoj komori Rijeka koja je kroz prezentaciju sve prisutne upoznala sa uslugama HGK za poduzetnike kroz projekte Europska poduzetnička mreža i Erasmus za  poduzetnike početnike.

Među prisutnima bili su također zamjenik gradonačelnika Loris Peršurić i pročelnica Upravnog odjela za proračun i gospodarstvo Tatjana Matošević.  

Ovdje možete pogledati današnje prezentacije.
1. Hrvatska banka za obnovu i razvoj
2. IDA
3. HGK