Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Održana 7. sjednica Gradskog vijeća Grada Poreča – Parenzo

Na jučerašnjoj sedmoj sjednici Gradskog vijeća Grada Poreča – Parenzo prihvaćene su Druge izmjene i dopune Proračuna Grada Poreča – Parenzo za 2013. godinu i projekcija za 2014. i 2015. godinu kao i Proračun Grada Poreča – Parenzo za 2014. godinu i Projekcije za 2015. i 2016. godinu,  te Odluka o izvršavanju Proračuna Grada Poreča – Parenzo za 2014. godinu.

Prihvaćeni su i ostali prijedlozi Programa i to Druge izmjene i dopune programa javnih potreba za Grad Poreč-Parenzo u 2013. godinu u predškolskom odgoju, obrazovanju, kulturi, sportu i rekreaciji, tehničkoj kulturi, zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja i socijalnoj skrbi , Druge izmjene i dopune Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2013. godinu, Druge izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2013. godinu. Također su prihvaćeni Programi javni potreba za Grad Poreč – Parenzo za 2014. godinu u predškolskom odgoju, obrazovanju, kulturi, sportu i rekreaciji, tehničkoj kulturi, zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja i socijalnoj skrbi, Program gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2014. godinu kao i Program održavanja komunalne infrastrukture za 2014. godinu.

Vijećnici su također prihvatili Odluku o prihvaćanju JPP projekta „Istarska županija i Grad Poreč – škole“ i davanju ovlaštenja, Odluku o osnivanju parva građenja na k.č.br. 3396/1 k.o. Poreč i k.č.br. 2014. k.o.Žbandaj, Odluku o prihvaćanju Deklaracije o regionalnom razvoju i jedinstvenosti Istre, Odluku o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića - Scuola dell'infanzia Paperino Poreč-Parenzo, Odluku o uvjetima mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Poreča-Parenzo, Izvještaj o poslovanju i financijskog izvještaja TD STAN d.o.o. Poreč za 2012. godinu, Odluku o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja za zamjenu nekretnina u vlasništvu Grada Poreča u k.o. Poreč, za nekretnine u k.o. Baderna i Odluku o izmjeni i dopuni Odluke o autotaksi prijevozu kao prvo čitanje.