Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik svečano otvorio 13. Alpe – Adria Cup – Plava Laguna Challenger 2013 - nogac 02 Gradonačelnik svečano otvorio 13. Alpe – Adria Cup – Plava Laguna Challenger 2013 - nogomet 01

Gradonačelnik svečano otvorio 13. Alpe – Adria Cup – Plava Laguna Challenger 2013

Regionalni klub IPA ISTRA u suradnji sa IPA DOLOMITI, Italija, organizatori su međunarodnog malonogometnog turnira Alpe – Adria Cup – Plava Laguna Challenger 2013, koji se po trinaesti put za redom održava na nogometnim terenima u TN Zelena Laguna, a domaćini su  Grad Poreč – Parenzo i Plava Laguna. Na turniru učestvuju 32 malonogometne ekipe, sastavljene od policijskih službenika iz Rumunjske, Mađarske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke i Ukrajine.

Želim Vam dobrodošlicu u naš grad i kroz ova tri dana puno sportskog uspjeha i neka najbolja ekipa pobjedi. Osjećajte se ugodno u našem gradu i ukoliko budete imali vremena upoznajte njegove povijesne znamenitosti, rekao je gradonačelnik Edi Štifanić.

Ispred turističke tvrtke Plava Laguna sve prisutne pozdravila je i Orieta Valković, kazavši da su ponosni što mogu ponovo ugostiti ovako veliki broj ekipa te je svima zaželjela puno sreće na sportskim terenima.
Flavio de Nicoli, predsjednik IPA DOLOMITI zahvalio se Gradu Poreču na gostoprimstvu i pomoći oko turnira kao i tvrtki Plavoj Laguni.

Na kraju je gradonačelnik Štifanić i svečano otvorio trinaesti Alpe Adria Cup prigodnim otkrivanjem pehara koji će se dodijeliti najboljim ekipama. 13. Alpe – Adria Cup – Plava Laguna Challenger 2013 održava se 20. i 21. rujna.