Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Uredi podatke

EE info polica

EE info polica namijenjena je informiranju građana o energetskoj efikasnosti (EE) i energetski efikasnim mjerama (EE mjerama) koje se mogu primijeniti u kućanstvu.

EE info polica sadrži besplatne brošure, promotivno edukativne letke, te čitav niz pratećih materijala s korisnim EE savjetima.U informativno-edukativnim brošurama, nalaze se osnovne informacije o energetskoj efikasnosti (EE), energetski efikasnim proizvodima (EE proizvodi) i sustavima, te njihovoj primjeni u kućanstvu, kao i savjeti za promjenu ponašanja u cilju odgovornijeg korištenja energije.

width=106Brošura 200 EE savjeta namijenjena je informiranju, obrazovanju i upućivanju građana na konkretne aktivnosti vezano uz smanjenje potrošnje energije, uštedu na računima, te smanjenje emisije stakleničkih plinova u atmosferu.
Savjeti u brošuri podijeljeni su na više područja – od građenja i izolacije, preko hlađenja i grijanja, ventilacije, rasvjete, do kućanskih uredaja, te gospodarenja vodom.
Za primjenu nekih savjeta ne treba dodatno investirati, za neke su potrebne manje zahtjevne investicije, dok se za neke treba odlučiti na veću investiciju, ali koja će se kroz korištenje vrlo brzo isplatiti.

width=106Brošura Prihvatite izazov težak 1 tonu CO2 prikazuje što svatko od nas može poduzeti kako bi se smanjile emisije stakleničkih plinova u atmosferu, te ublažile i usporile neželjene klimatske promjene.

U brošuri su predstavljeni kratki naputci kako promijeniti ponašanje na cesti, u kući, vrtu, odnosno kako promijeniti odnos prema vodi, energiji, ali i otpadu.

S obzirom da živimo u zajednici, svi smo odgovorni za klimatske promjene, stoga prihvatite izazov i otkrijte što baš Vi možete napraviti!

EE info police Grada Poreča-Parenzo nalaze se na slijedećim adresama:

1. Obala Maršala Tita 4, 52440 Poreč
2. Pionirska 1, 52440 Poreč