Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići

Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići

Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići Širi se vodovodna mreža u porečkim naseljima Materada, Červar, Žbandaj i Ladrovići
Na području Grada Poreča - Parenzo na više lokacija u tijeku su radovi na izgradnji vodovodne mreže i vodovodnih ogranka gradskih i prigradskih naselja. Investitor svih radova je Istarski vodovod d.o.o. Buzet. Nakon sezone nastavila se gradnja vodovodnog ogranka naselja Materada, trenutno se radi u istoimenoj ulici uz more, a izvođač radova je Ekspert gradnja d.o.o. Buzet. Do sada je napravljeno oko 300 metara cjevovoda, od 1100 metara koliko je predviđeno zahvatom. Dovršetak radova planiran je u ožujku iduće godine.

    Radi se i vodovodni ogranak Mičetići – Žbandaj u duljini od 1858,50 metara, od čega je do sada napravljeno oko 990 metara. Izvođač je Istrakop d.o.o. Poreč, a planirani završetak radova predviđen je sredinom ožujka iduće godine.

    Do 6. veljače iduće godine trebali bi biti gotovi i radovi na izgradnji vodovodnog ogranka naselja Červar. Radovi se trenutno odvijaju u samom naselju, a izvodi ih Gradex d.o.o. iz Zaboka. Izgradnja cjevovoda planirana je u duljini od 900 metara, a do sada je izvedeno 700 metara mreže.

    Početkom prosinca u posao na izgradnji vodovodnog ogranka Ladrovići uveden je izvođač Autoprijevoz Edi iz Radetići. Radit će se cjevovod u duljini od 1202, 48 metara,a završetak je predviđen početkom travnja iduće godine.

    Za vrijeme trajanja radova promet se odvija uz privremenu signalizaciju, te se građani i sudionici u prometu mole za razumijevanje i oprezno kretanje u zoni obuhvata radova. Po završetku radova prometnice na kojima su se izvodili zahvati bit će pokrivene novim slojem asfalta.