Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Gradonačelnik Loris Peršurić uručio donaciju na humanitarnom balu Lionsa

Gradonačelnik Loris Peršurić uručio donaciju na humanitarnom balu Lionsa

Gradonačelnik Loris Peršurić uručio donaciju na humanitarnom balu Lionsa Gradonačelnik Loris Peršurić uručio donaciju na humanitarnom balu Lionsa Gradonačelnik Loris Peršurić uručio donaciju na humanitarnom balu Lionsa
Gradonačelnik Grada Poreča-Parenzo Loris Peršurić prisustvovao je u subotu 8. prosinca 2018. godine na tradicionalnom 21. humanitarnom balu Lions Cluba Poreč. Gradonačelnik je istaknuo veliki doprinos porečkih Lionsa u pomaganju mnogih pojedinaca i udruga koje djeluju na području grada, te je predsjednici kluba Snježani Gutbier-Vidović uručio ček na iznos od 5.000 kuna kao doprinos Grada Poreča-Parenzo ovoj humanitarnoj akciji.

    Naime, humanitarni bal Lionsa tradicionalno je druženje na kojem članovi kluba kroz donacije, aukcije slika i arhivskih vina, te bogatu lutriju sakupljaju donacije za potrebite.

    Donacije prikupljene na balu i ove godine, kao i do sada, dodijelit će kao pomoć za rad udrugama i društvima koja rade sa slijepima, invalidima, oboljelima od distrofije, štićenicima Doma za odrasle u Brkaču, Društvu za inkluziju, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja kao i mnogim ugroženim pojedincima sa posebnim potrebama.  

    Predsjednica kluba je još jednom zahvalila gradonačelniku na podršci grada ovoj ali i drugim humanitarnim akcijama kluba, kao i na pomoći u rješavanju prostora za djelovanje kluba i postavljanje oznaka Lionsa na ulazima u grad.  

    Na svečanosti koja se tradicionalno održava u hotelu Valamar Diamant uz članove Lions i Leo kluba iz Poreča, prisustvovali su i Lionsi i njihovi prijatelji iz Novigrada, Pule, Delnica, Rijeke, te talijanski Lionsi iz Forlija i Trsta. U okviru programa održana još jedna mala svečanost prijema četiri mlada člana Leo kluba Poreč koji djeluje u sklopu Lions klub Poreč čime se iskazuje podrška mladima u humanitarnom djelovanju. U umjetničkom dijelu programa nastupila je plesna grupa Umjetničke škole Poreč čiji je koreograf učiteljica suvremenog plesa Andreja Široki, te Saša Dejanović gitarist i član LC-a Poreč.