Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Održana sjednica Povjerenstva za utvrđivanje prijedloga za priznanja Grada Poreča – Parenzo

Danas je u Maloj vijećnici održana sjednica Povjerenstva za utvrđivanje prijedloga za priznanja Grada Poreča – Parenzo na kojoj se utvrdio Prijedlog Javnog poziva za predlaganje kandidata za Povelju „30.april“ u 2013. godini.

Pravo predlaganja kandidata za priznanje Grada Poreča-Parenzo, Povelju 30 april, koje dodjeljuje Gradsko vijeće u 2013. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča-Parenzo. Predlagatelji su dužni svoj prijedlog dostaviti na adresu: Grad Poreč-Parenzo - Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja do zaključno 20. ožujka 2013. godine.

Prijedlog se treba sastojati od: životopisa, radnih i životnih dostignuća, za pravne osobe osnovnih podataka, te posebnih razloga zbog kojih se osoba predlaže za priznanje. Povelja 30. april se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča-Parenzo, pojedincima iz zemlje i inozemstva, za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa i tima, te udrugama i pravnim subjektima koji su svojim idejama i njihovim realizacijama, bilo individualno ili unutar ustanove, doprinijeli promicanju imena Grada Poreča-Parenzo i kvalitetnijem stvaranju njegova imagea u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i slično). Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo.