Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Odabran izvršitelj poslova premještanja nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila na području Grada Poreča-Parenzo -„PAUK“

Sredinom prosinca 2012. godine, na temelju Odluke Gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo raspisan je natječaj za odabir izvršitelja poslova premještanja nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila na području Grada Poreča-Parenzo -„PAUK“ za naredne četiri godine.

Zapisnikom o otvaranju ponuda utvrđeno je da je na objavljeni natječaj za odabir izvršitelja poslova, zaprimljena samo jedna ponuda koja je bila pravodobna, potpuna i pravovaljana i to - Obrta Marković vučna služba i prijevoz, vlasnika Marković Borisa iz Vižinade, Markovići 14.

Sukladno odredbama Pravilnika o uvjetima i načinu obavljanja poslova nadzora nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila te uvjetima za obavljanje poslova premještanja nepropisno zaustavljenih ili parkiranih vozila, Grad Poreč-Parenzo, će s odabranim ponuditeljem, nakon ishodovane suglasnosti VIII. Policijske postaje Poreč o ispunjenju propisanih uvjeta, zaključiti Ugovor o premještanju nepropisno zaustavljenih i parkiranih vozila na području Grada Poreča-Parenzo za naredne četiri godine, zaključno sa 31.12.2016. godine.