Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja - top 003 Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja - top 004 Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja - top 006 Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja - top 008

Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja

S novim parkiralištem kod gradskog groblja građani Poreča kao i svi posjetitelji grada dobili su 401 parkirno mjesto više za osobna vozila, 25 za autobuse, 20 za invalide i 29 za kampere što uvrštava Poreč u sam vrh gradova RH koji imaju posebno odmorište za kampere.

Od 12 .lipnja 2008. godine, primjenjuju se odredbe izmijenjene Odluke o porezima Grada Poreča, u segmentu poreza na korištenje javnih površina namijenjenih parkiranju osobnih i drugih motornih vozila kako slijedi:
Visina poreza na korištenje javnih površina namijenjenih parkiranju osobnih i drugih motornih vozila na području naselja Poreč, određuje se po parkirnom mjestu i vrsti vozila, u zavisnosti od određenog vremenskog razdoblja u godini, na pojedinim javnim površinama - parkiralištima, kako slijedi:

a)

 

Izmjenama i dopunama Odluke o porezima omogućeno je korištenje uličnih parkirališta po povlaštenim uvjetima plaćanja i za korisnike koji nemaju stalno prebivalište u zonama naplate, kako slijedi:

„ Mjesečna parkirna karta za javne površine - parkirališta iz točke a) za fizičke osobe, koje nemaju stalno prebivalište u zonama I. - III. iznosi 350,00 kn, a za pravne osobe i obrtnike 600,00 kuna po vozilu“.

I dalje će biti omogućeno plaćanje parkirališta putem sms poruka po principu „svaka zona svoj broj„ pa je tako ZONI 1 pridružen broj 8527, ZONI 2 broj 8538 te ZONI 3 broj 8539. Napominjemo da je uvedeno i maksimalno vrijeme boravka po jednom plaćanju u prvoj i drugoj zoni i to 1 sat u ZONI 1 i maksimalno 2 sata u ZONI 2.

Obzirom na uvedene promjene režima plaćanja i nove zone, uslijediti će period prilagođavanja u vidu test faze naplate koja će trajati do 19.06.2008. godine, vrijeme potrebno da Telekomunikacijski operateri (VIP, T-COM i TELE-2) usklade postavljene im zahtjeve, stoga molimo korisnike na razumijevanje.

CIJENIK USLUGA

a) Javne površine

Veliko gradsko parkiralište
Parkiralište kod Osnovne škole
• 6,00 kn/sat za osobna vozila
• 40,00 kn dnevna karta

b) Ostale javne površine
Osobna vozila 6,00 kn/sat

c) Javna površina- parkiralište „Žatika“
• osobna vozila 4,00kn/sati li dnevna karta 30 ,00kuna,
• autobusi 32,00 kn/sat ili dnevna karta 200,00 kuna, 
• kamperi kombi vozila 24,00 kn/sat ili dnevna karta 120,00 kuna, 
• teretna motorna vozila - kamion/sa ili bez priključnog vozila ) 40,00 kn/sat ili dnevna karta 200,00 kuna

Godišnja kartica ( VGP, SUD, ŽATIKA )
Građani s prebivalištem na području Grada Poreča za 1 vozilo 150,00 kn, za svako sljedeće vozilo 200,00 kn
Penzioneri s prebivalištem na području Grada Poreča 75,00 kn
Penzioneri ( Općina Tar-Vabriga, Kaštelir-Labinci,Višnjan, Vižinada, Sveti Lovreč, Vrsar, Funtana ) 150,00 kn
Fizička lica ( Općina Tar-Vabriga, Kaštelir-Labinci, Višnjan, Vižinada, Sveti Lovreč, Vrsar, Funtana ) za 1 vozilo 300,00 kn.

Obrtnici i pravne osobe sa sjedištem na području Grada Poreča za 1 vozilo 350,00 kn , za svako sljedeće vozilo 450,00 kn.

Obrtnici i pravne osobe (Općina Tar-Vabriga, Kaštelir-Labinci, Višnjan, Vižinada, Sveti Lovreč, Vrsar, Funtana ) za 1 vozilo 500,00 kn.

Please Note: You may have disabled JavaScript and/or CSS. Although this news content will be accessible, certain functionality is unavailable.
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja
Nove cijene i način naplate parkirališta kod groblja