Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Mjesec poduzetništva u Poreču: u subotu besplatno predavanje Davora Bilmana „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u subotu, 13. listopada 2018. s početkom u 17,00 sati, će se održati predavanje „Kako uspjeti sa svojom osobnošću“. Predavanje će voditi Davor Bilman koji će tom prigodom porečkoj javnosti predstaviti metodu “Skener osobnosti by Davor Bilman”, odnosno brzu i jednostavnu vještinu prepoznavanja nečije osobnosti na osnovi načina na koji se odijeva, izgleda i govori.

Predavanje je besplatno a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr  najkasnije do petka, 12. listopada do 10h. O mjestu održavanja će prijavljeni sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

 

Teme predavanja su sljedeće:

•         Što je potrebno za uspjeh

•         Tipovi osobnosti

•         Osnovne karakteristike pojedinog tipa osobnosti

•         U čemu je pojedina osobnost uspješna (što bismo trebali raditi u životu)

 

Davor Bilman je svestrani ekonomist i učitelj plesa. Široj javnosti je poznatiji po svojoj strogoći kao član žirija u popularnoj zabavnoj emisiji HRT-a “Ples sa zvijezdama”, petoj sezoni show-a “Super talent” koji se prikazuje na Novoj TV i kao pobjednik u prvoj sezoni HRT-a show-a “Ja to mogu”. Član je Međunarodne udruge plesnih učitelja, Hrvatske udruge plesnih trenera i sudaca, Zbora sudaca, te nositelj Međunarodne sudačke licence. Od 2013. u Zagrebu je osnovao i vodi plesnu školu “B dance”. Nakon osnovne škole pohađao je III. Gimnaziju u Zagrebu. Studirao je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu smjer Organizacija i Menadžment. Par godina nakon diplome na istom fakultetu upisao je i završio poslijediplomski studij Poslovnog marketinga. Dodatno se usavršavao i postao licencirani predavač za radionice i treninge na više područja: prodaje, timskog rada, komunikacije i savjetovanja. Završio je nivo Neuro-lingvističkog programiranja.

Ovo predavanje je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2018., koju ove godine po prvi puta organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. Program Mjeseca poduzetništva u Poreču dostupan je u prilogu.

IN ITALIANO...

Dodatni materijali