Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu

Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu

Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu Postavljene ograde i dodana nova igrala na igralištima u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu
U dogovoru s mjesnim odborima i mještanima, Grad Poreč-Parenzo dodatno je osigurao i opremio dječja igrališta u St. Vergotini, Gulićima, Ladrovićima i Musaležu.

Zaštitne ograde postavljene su u Gulićima i St. Vergotini, čime će se mališanima onemogućiti izravno pretrčavanje ili istrčavanje s igrališta na cestu. Time će igra i za njih, ali i za roditelje biti bezbrižnija. Zaštitna ograda i nova ljuljačka postavljena je u Ladrovićima, dok je igralište u Musaležu opremljeno novim toboganom za djecu mlađeg uzrasta i klatilicom na opruzi.

Uređenja i dodatna opremanja više od stotinu dječjih polivalentnih igrališta na području Poreča i okolice nastavit će se i tijekom godine, kako bi svoj djeci bila omogućena sigurna i bezbrižna igra.

IN ITALIANO...