Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Održan prijem za uspješnog Tea Čorića - teo 01 Održan prijem za uspješnog Tea Čorića - teo 02

Održan prijem za uspješnog Tea Čorića

Predstavnici Grada Poreča – Parenzo i Sportske zajednice danas su održali prijem za Tea Čorića, najboljeg kružnog napadača Europskog prvenstva do 20 godina koji je u srpnju ove godine održan u Turskoj.

Rukometaša Tea Čorića primili su zamjenica gradonačelnika Nataša Basanić Čuš i tajnik Sportske zajednice Franko Buda. Čestitavši na velikom sportskom uspjehu, zamjenica gradonačelnika Basanić Čuš istaknula je kako tako velikog uspjeha ne bi bilo bez ljubavi za rukometom, talenta, puno uloženog truda i entuzijazma. Uvijek si pokazivao da imaš svoj cilj, svoju viziju života te osim što si uspješan sportaš također si i odličan student treće godine informatike, naglasila je Basanić Čuš. Upravo iz razloga što je Teo Čorić vrhunski sportaš, a istovremeno i redovni student, Grad Poreč – Parenzo na čelu sa gradonačelnikom Edijem Štifanićem i u suradnji sa gradskim timovima odlučili su kao potporu daljnjem školovanju nagraditi Tea sa novčanom nagradom u iznosu od 7.500,00 kuna.

Tajnik Sportske zajednice Grada Poreča Franko Buda također je čestitao Čoriću na uspjehu te naglasio kako svojim rezultatima nadilazi ne samo okvire kluba i grada nego cijele Istarske županije.

Teo Čorić zahvalio se na prijemu i podršci Grada kao i novčanoj nagradi, istaknuvši kako mu je njegov rezultat, ali i osvojeno ekipno srebro u Turskoj izuzetno vrijedno budući su ekipe bile jake. Daljnji su mi ciljevi završiti fakultet u roku još nekoliko sezona odigrati u RK Poreč nakon čega bi se okušao na nekim višim sportskim razimama.Osim novčane nagrade, mladi je rukometaš primio i ručno izrađeni stakleni tanjur sa zaštitnikom Svetog Maura kao i monografiju Poreč u snijegu. Na prijemu su bili i predsjednica Rukometnog kluba Poreč Marija Jugovac i dopredsjednik kluba Eduard Đoni. 

Iako živimo u teškim vremenima Grad Poreč uvijek će u okviru svojih mogućnosti stati iza uspješnih klubova i sportaša i biti im potpora.