Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Ljetni kamp Poreč 2012. uspješno završen - kamp 01 Ljetni kamp Poreč 2012. uspješno završen - ljetni 02

Ljetni kamp Poreč 2012. uspješno završen

U subotu 4. kolovoza posljednji put je ovoga ljeta spuštena zastava u Ljetnom kampu. Bila je to prilika djeci polaznicima Kampa da svojim roditeljima, braći sestrama, nonama i nonićima pokažu što su sve ovoga ljeta naučili i u čemu su sve uživali, a bilo je toga zaista mnogo.

Tijekom jutra djeca polaznici i njihovi treneri demonstrirali su kroz zabavne igre i takmičenja u vodi plivačke vještine i uvijek atraktivne skokove u vodu. U veselom dvosatnom programu koji su izveli polaznici  plesne, likovne, žonglerske i breake dance radionice uživali su svi. 

Da se u Kampu može mnogo toga na zabavan način naučiti pokazali su sudionici  eko kviza, koji su sa lakoćom odgovarali na pitanja i postavljene zadatke.
Niti ove godine u kampu nije manjkalo avantura: kako se popeti uz strmu stijenu naučili su od instruktora penjanja iz Penjačkog kluba Picugi, zahvaljujući podršci prijatelja iz Jedriličarskog kluba Horizont  većina djece je prvi put zaplovila u jedrilici, a kako pružiti prvu pomoć i koga pozvati u pomoć unesrećenom, djecu polaznike Kampa podučili su predstavnici Crvenog križa i Plave zastave. Zašto se galebovi boje sokolova saznali su od voditelja sokolarske radionice… U ovogodišnjem Ljetnom kampu boravilo je 223 djece, 113 predškolskog uzrasta i 110 osnovnoškolske dobi. Jedno od najznačajnijih postignuća ovogodišnjeg Kampa je podatak da je 80-ero djece savladalo plivačke vještine. Kako i priliči pravoj morskoj fešti svi su polaznici i njihovi voditelji završili u moru, gdje su uz veselio prskanje šarenim transparentom poručili „Vidimo se 2013. godine“.