Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Potpisan sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo - Potpisivanje sporazuma o suradnji (1) Potpisan sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo - Potpisivanje sporazuma o suradnji (3) Potpisan sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo - Potpisivanje sporazuma o suradnji (4) Potpisan sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo - Potpisivanje sporazuma o suradnji (5)

Potpisan sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo

U utorak je potpisan Sporazum o suradnji i uspostavi prijateljskih odnosa između Gradske četvrti Praga 6 i Grada Poreča - Parenzo.

Potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Grada Poreča – Parenzo Edi Štifanić sa suradnicima i Gradonačelnica Gradske četvrti Prag 6 Marie Kousalíková sa suradnicima.

Vjerujem kako je pred nama zajednička svijetla budućnost, istakao je gradonačelnik Štifanić i dodao kako su Prag i Češka za naš grad veoma važni jer mnogi turisti, ali i investitori dolaze upravo u Poreč. Prijateljske odnose između dva grada čine ljudi , a mi ćemo učiniti sve da taj odnos bude na visokoj razini, zaključio je gradonačelnik Grada Poreča Parenzo Edi Štifanić.

Gradonačelnica Gradske četvrti Prag 6 Marie Kousalíková istakla je kako je iznimno ponosna što je upravo ona, 30 godina nakon što ju je Poreč doslovce zadivio i ostavio bez daha, potpisala sporazum o  bratimljenju. Raduje se što će Prag 6 i Poreč u budućnosti osnivati prijateljske, kulturne, društvene i poduzetničke odnose kao i poboljšati razvoj lokalnih zajednica razmjenom iskustava. Nakon svečanog potpisivanja uslijedila je simbolična razmjena poklona te službeno fotografiranje.