Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke
Počinje izgradnja kanalizacijskog kolektora u trupu županijske ceste Kukci-Kaštelir

Počinje izgradnja kanalizacijskog kolektora u trupu županijske ceste Kukci-Kaštelir

U suradnji sa Županijskom upravom za ceste, a u okviru radova na izvanrednom održavanju kolnika dijela županijske ceste ŽC 5041 na dionici od naselja Gedići do naselja Stranići, u ponedjeljak, 9. travnja 2018. godine, Odvodnja Poreč počet će s izgradnjom kanalizacijskog kolektora za odvodnju fekalnih otpadnih voda Podsustava Rošini. Investicija se provodi u sklopu radova na interventnom održavanju ceste, s ciljem smanjenja troškova, izbjegavanja višekratnog zatvaranja ceste i ponovnog prekapanja asfaltnog zastora.

Tijekom izvođenja radova, županijska cesta između naselja Gedići i Stranići bit će zatvorena, te će se sav promet, sukladno privremenoj regulaciji, odvijati obilazno preko Nove Vasi. U sklopu navedenih radova planirano je izvesti ukupno 1.670 metara sustava javne odvodnje, od čega 962,00 metara gravitacijskih kolektora i 708 metara tlačnog cjevovoda.

Također, po dovršetku radova na kanalizacijskoj mreži, izvršit će se nužna sanacija dotrajalog kolnika županijske ceste u punoj širini.

Sveukupna vrijednost ugovorenih radova na izgradnji kanalizacijske mreže iznosi 1.750.000,00 kn (bez PDV-a). Izvođač radova na izgradnji kanalizacijskih kolektora je tvrtka „ISTRAKOP“ d.o.o. iz Poreča, a na sanaciji kolničke konstrukcije je tvrtka „CESTA“ d.o.o. Pula. Dovršetak izgradnje kanalizacijskih kolektora i sanacije kolnika županijske ceste je predviđen tijekom lipnja ove godine.

Za sve informacije o stanju radova možete nam se obratiti na broj telefona 052 431 003 ili na info@odvodnjaporec.hr.

Odvodnja Poreč d.o.o  

IN ITALIANO...