Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Projektna dokumentacija za izgradnju novog Dječjeg vrtića i jaslica „Finida

Danas, 3.svibnja 2012. godine u Uredu Gradonačelnika Grada Poreča-Parenzo održan je Radni sastanak u vezi s izradom Projektne dokumentacije za izgradnju novog Dječjeg vrtića i jaslica „Finida“ u Poreču.

Pored Gradonačelnika Grada Poreča i Pročelnika Upravnog odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša u radu su sudjelovali autori idejnog rješenja – Maja Furlan – Zimmermann, Mirela Bošnjak i Mirko Buvinić, arhitekti iz Zagreba.

Lokacija za izgradnju dječjeg vrtića i jaslica na Finidi predviđena je prostorno-planskom dokumentacijom Grada Poreča, odnosno izrađenim i donijetim Detaljnim planom uređenja „Zone društvenih djelatnosti Finida“,  a idejno rješenje odabrano je po provedenom arhitektonsko-urbanističkom natječaju.

Projektni program predviđa izgradnju dječjeg vrtića i jaslica sa 8 grupa /4 jasličke i 4 vrtićke/ odnosno za 148 djece, sukladno svim važećim odgojnim i pedagoškim standardima.

Namjera je da se projektna dokumentacija izradi, odnosno ishodi odgovarajuće odobrenje za građenje do kraja 2012. godine.

 

Dodatni materijali