Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Besplatan internet svim gostima i građanima Poreča

Grad Poreč- Parenzo i Turistička zajednica grada Poreča, omogućili su svim svojim gostima i građanima besplatni wi-fi pristup internetu na području središnjeg dijela grada.

Postavljeno je nekoliko točaka na najfrekventnijim dijelovima grada, i to na Trgu slobode i većem dijelu gradske rive. Besplatni internet pristup omogućen je tijekom cijele godine, neovisno o turističkoj sezoni, a na Trgu slobode će istovremeno internet moći koristiti 64 korisnika dok na Gradskoj rivi njih čak 128. Posjetioci našeg grada mogu sa svojim prijenosnim računalima, kao i određenim modelima mobilnih telefona pristupiti internetu besplatno 24 sata dnevno.

TZ Grada Poreča će za uslugu besplatnog interneta plaćati godišnje 37.500,00 kn s PDV-om uključenim u cijenu. Nakon 3 godine korištenja usluge interneta tvrtka Krk sistemi d.o.o. iz Rijeke (licencirana tvrtka) s kojom je i sklopljen Ugovor će dati Gradu još dvije antene. Ovih je dana registrirano 50-ak korisnika dnevno. Uskoro će se tiskati naljepnice s oznakom besplatnog interneta i staviti na lokacije u gradu.