Pošalji link prijatelju Sva polja su obavezna

*link će biti automatski generiran u poruci

Pošalji

A + A - Grad Poreč Feed Pošalji link Print
Vi ste ovdje: Naslovna /
Uredi podatke

Maškare u Novoj Vasi

Maškare u Novoj Vasi
Mjesni odbor Nova Vas poziva na već tradicionalne maškare u Novu Vas, povodom kojih je pripremljen i bogat program. Fešta kreće u nedjelju, 11. veljače 2018., kada će maškarana povorka obići okolna naselja, dok je središnji događaj ovogodišnjih maškara Dan Pusta koji se održava u utorak, 13. veljače 2018.

Zabava u utorak počinje već u 16 sati kada maškarana povorka bajkera MK Highlanders iz Nove Vasi, djece iz dječjeg vrtića 101 Dalmatinac, djece iz područne osnovne škole Nova Vas, orkestra limene glazbe iz Vižinade i članova maškara Nova Vas od područne osnovne škole Nova Vas u pratnji pusta Ivana Giovanina Tovarića kreće prema igralištu gdje će ih dočekati bogat program: nastup limene glazbe iz Vižinade te nastupi  mališana iz dječjeg vrtića 101 dalmatinac iz Antonci i učenika područne osnovne škole Nova Vas i bogata gastronomska ponuda ića i pića, uz živu muziku Alfa time i Malvazija benda, te nezaobilazna šentenca časnog suda Pustu.

Kako trud uložen u izradu maski ne bi prošao nenagrađeno, u velikom šatoru organiziran je Maskenbal s bogatim nagradama.

Vidimo se na maškarama u Novoj Vasi!

IN ITALIANO...